Inter Milan's Esteban Cambiasso celebrates after scoring against CSKA Moscow during their Champions League Group B soccer match at the San Siro stadium in Milan

Esteban Cambiasso till Sky efter matchen:

“Vilja och inställning har aldrig saknats, ibland lyckas man göra bra ifrån sig, andra gånger inte. Vi måste fortsätta arbeta för ingenting har förändrats. Vi utvecklas, tränaren har tydliga idéer och vi måste följa hans anvisningar. Milan? Först är det matchen i Europa League, vi måste tänka på den. Jag tycker inte att vi är favoriter i derbyt, den dagen då man lämnar allt utanför och inte tänker på något för att man vill vinna är likadan för supportrarna som för spelarna.”

“Coutinho? Vi har alltid sagt att han har kvalitet, det finns några unga killar som har vilja, vi måste låta dem få lugn och ro. Tyvärr kom han hit efter trippeln, när laget inte kunde hitta någon kontinuitet i sitt spel. Idag till exempel gjorde han bra ifrån sig och utnyttjade sina kvalitéer. Vi kan vara säkra på att detta inte är den bästa Coutinho. Hur långt han kan gå vet ingen av oss.”

“Cassano? Jag är inte hans talesman men han är glad för det har han sagt. Det finns alltid illasinnade människor som försöker säga att han inte är lycklig. Han har en stor repertoar, serverar passningar, gör mål. Han har inlett riktigt bra.”

Källa: fcinternews.it