Inters andremålvakt Luca Castellazzi fortsätter att rada upp fina insatser. Efter fantomräddningen i bortamatchen mot Vaslui gjorde han ikväll ytterligare en mycket fin räddning när Pescaras Cascione i slutet av försa halvlek fick till en bra nick mot Inters mål. Castellazzi berättade för Inter Channel om räddningen:

“Det var en fantastisk räddning, en sådan som en målvakt kommer ihåg och jag kommer att komma ihåg den eftersom det var en viktigt tidpunkt i matchen. 2-1 för dem hade kunnat vända matchen. Under framförallt den första halvleken var Pescara väldigt snabba men vi gjorde vad som behövdes och gick upp i ledningen. Därefter fick vi mer ordning och hade kontrollen och efter halvtidsvilan gjorde vi ett tredje mål.”

Castellazzi fick även frågor om sin nygamla lagkamrat som han även spelade med i Sampdoria, Antonio Cassano:

“Vi fick återses efter två år, han är sprakande. Jag är mycket glad över att få återse en kompis och lagkamrat för när vi var i Sampdoria nådde vi betydelsefulla mål tillsammans. Nu är jag glad att han har kommit till den rätta sidan av Milano… Han vill komma tillbaka in i spelet, vara huvudpersonen. Ikväll spelade han alla sina kort och var avgörande i allt han gjorde i spelet. Ikväll såg jag honom jaga bollen många gånger och det är viktigt eftersom det visar hans offervilja.”

I två matcher har Castellazzi nu fått starta och har hållit nollan båda gångerna:

“Det är ett tecken på enighet, styrka och även mental inställning för ikväll, för även när det inte rådde några tvivel om resultatet, gjorde man allt för att vi inte skulle släppa in något mål för det är alltid fint att hålla nollan.”

Källa: fcinternews.it