Manchester United har beslutat sig att inte köpa några mer spelare och det garanterar Sir Alex Ferguson som blev intervjuad i Kapstaden i Sydafrika där hans lag spelade träningsmatch mot Ajax. Sir Alex förklarade att klubben har en policy att man inte får köpa spelare för en viss summa pengar, dvs för dyra köp. Något som kunde ha hänt förra året när de var intresserade av Sneijder:

” Om fansen förväntar sig köpt över 35 miljoner euro så kan de sitta och vänta en lång tid. Allt för många spelare har ett värde som är överdrivet, vi tar Hazzard som ett exempel som är en väldigt bra fotbollsspelare men är värd 34 miljoner euro vilket är väldigt dyrt. Jag tycker han värd en mindre summa, men tydligen inte Lille. Nu köpte vi Kagawa, som jag tror kommer bli en stor succé.”

Sir Alex Ferguson kämpade väldigt mycket med att få talangen Lucas, Sao Paolo krävde mer pengar när Manchester United gjorde sitt första på bud på 30 miljoner euro vilket Sir Alex tycker är väldigt överprisat. De har nu valt att inte satsa på Lucas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Källa: Fcinternews.it